Ședință foto de familie în studio

Ședințele foto de familie în studio pot fi realizate oricând, în orice moment al anului. Pot fi tematice, pot fi în decoruri speciale, sau foarte simple, pe fundal alb și/sau negru, cum este sesiune foto pe care o prezint acum.

 
 

Viziunea mea pentru ședințele foto de copii și familie în studio se axează pe mișcare și distracție. Copiii sunt foarte receptivi și bucuroși să se joace cu parinții lor și să creeze astfel de cadre. Într-o astfel de sesiune foto, realizez atât fotografii de tip portret de familie, cât și cadre spontane ce surprind această energie frumoasă dintre copii și părinți.

 
 

Legat de ținutele de îmbrăcăminte pentru o sedință foto în studio, am anumite recomandări, însă acest aspect îl discut cu fiecare dintre voi în momentul în care stabilim ședinta foto cu toate detaliile ei. În general, ținutele voastre preferate sunt bine-venite.

 
 

 

 
 

Ca moment al realizării unei ședințe foto, în cazul familiilor cu copii, de cele mai multe ori sfârșitul de săptămână este cel mai potrivit, astfel că am anumite zile de weekend dedicate sesiunilor foto. Recomand ca programările sa fie facute din timp și vă aștept să-mi scrieți pe pagina mea de contact, apoi împreună vom stabili toate detaliile necesare realizării ședinței voastre foto de familie.

 
 

Amintirile cu care veți ramâne dupa ce realizăm impreuna o ședință foto de familie sunt neprețuite și au un parfum unic. Și pentru că îmi doresc ca emoția trăită de voi în cadrul sesiunilor foto să dăinuie peste ani, fiecare pachet este însoțit de un album album fotocarte. Acesta stârnește multă bucurie și readuce emoția momentului trăit la fiecare rasfoire.

Va astept cu drag sa parfumam amintiri!

 
 

Părerile clienților

 • Raluca este o persoană caldă, relaxată, veselă și optimistă, care a reușit să surprindă în fotografiile realizate, emoția și naturalețea din ochii noștri. Revenim în fiecare an cu bucurie și nerăbdare! Îi mulțumim pentru profesionalismul de care dă dovadă și pentru că își face meseria cu plăcere și devotament!

  Giorgiana D.

 • Dragă Raluca, fotografiile tale au un mod de comunicare special, transportă energie și emoții, iar momentele pe care le capturezi sunt cu adevărat unice. Îți mulțumesc pentru amintirile de neuitat pe care mi le-ai dăruit alături de fiica mea. Ne revedem curând!

  Camelia

 • În această eră a telefonului mobil, fotografia și-a pierdut farmecul ei de odinioară. Toți surprindem momente, clipe, până când ni se încarcă memoria telefonului, apoi le sortăm, le ștergem sau le dăm uitării pe un stick. Toți considerăm ca știm să facem fotografii, dar nu toți știm să surprindem amintiri.

  Am fost o romantică, am păstrat din anii copilăriei, frumos legate în albume, fotografii zimțate care îmi spun povești, povești însă doar de mine știute, povești care se cer relatate. Acum însă sunt o romantică fericită pentru că am o prietenă care se numește Raluca Bădescu. Raluca nu iubește doar fotografia, Raluca iubește să spună povestea din spatele fotografiei. Toate sesiunile foto de familie au fost frumos legate în albume, albume care povestesc singure, care surprind pe lângă momente și clipe, pe lângă haz sau somptuozitate, povestea așa cum a fost ea la momentul respectiv. Albumele ei sunt povești care se spun singure. Fotografiile parfumate aduc cu ele în prezent parfumul momentului când au fost surprinse, făcându-le cu adevărat amintiri de neuitat.

  Adela Stănila

 • Decembrie 2017, cu o după-amiază frumoasă pentru o ședință foto de familie: ajunși în studio, am descoperit alături de fotograf emoție, joacă, magia sărbătorilor. Studioul a surprins prin decorurile în spiritul Crăciunului, iar fotograful prin joacă și amabilitate, ședința sfârșindu-se cu biscuiți și lapte călduț. Mulțumim! Revenim cu siguranță pentru următoarea ședință foto presărată cu parfum de primăvară!

  Elena, mama Anei