Pachete ședințe foto de studio "Family Lifestyle"

Vizual sedinte foto in studio

În studio vă aștept atât cu decoruri simple, dar și tematice în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru a imortaliza momente de bucurie, de fericire, de dragoste, din care vor rezulta imagini ce vor dăinui în timp ca amintiri neprețuite Un album fotocarte va rămâne ca mărturie peste ani, indiferent de pachetul ales.

Pachet mini

Pachetul conține:

 • Sesiunea foto în studio cu durata de 1 – 1,5 ore;
 • Setup-uri diferite pentru diversitatea cadrelor;
 • 30 imagini digitale, atent prelucrate, în format .jpg, utilizabile pentru print și web;
 • 1 album fotocarte 20 x 20 cm.

190 Euro

Pachet standard

Pachetul conține:

 • Sesiunea foto în studio cu durata de 1 – 2 ore;
 • Setup-uri diferite pentru diversitatea cadrelor;
 • 40 imagini digitale atent prelucrate, în format .jpg, utilizabile pentru print și web;
 • 1 album fotocarte 20 x 20 cm.

240 Euro

Voucher Cadou ședință foto în studio

Puteți achiziționa în orice moment un voucher pe care să-l oferiți cadou persoanelor dragi din viața voastră. Dacă sunteți interesați, vă rog să mă contactați și stabilim împreună pachetul potrivit, modalitatea de plată și de livrare a voucherului.

 

Pachete ședințe foto afară “Family Lifestyle”

Vizual Sedinte foto afara

Fotografia de lifestyle este fotografia care ilustrează părți din viața noastră așa cum o trăim zi de zi, și care dezvăluie o frumusețe aparte, izvorâtă din interiorul nostru. Sesiunile foto de lifestyle ne dau întâlnire, în general, afară, de cele mai multe ori într-un parc, dar, există multe locuri frumoase în jurul nostru: grădini de palate, grădini de lavandă, muzee în aer liber, etc. Pentru că afară înseamnă o mai mare libertate de mișcare, și numărul de cadre realizate este mai mare.

Pachet mini

Pachetul conține:

 • Sesiunea foto afară cu durata de 30 – 45 minute;
 • 60 - 70 imagini digitale, în format .jpg, utilizabile pentru print și web;
 • 1 album fotocarte 20 x 20 cm;

190 Euro

Pachet standard

Pachetul conține:

 • Sesiunea foto afară cu durata de 1 – 1,5 ore;
 • 100 - 120 imagini digitale, în format .jpg, utilizabile pentru print și web;
 • 1 album fotocarte 20 x 20 cm;

240 Euro

Pachet special

V-ați gândit vreodată la faptul că o zi obișnuită, normală, din viața voastră poate fi redată prin cadre cu parfum de poveste? Tot ce știu este ca nu va fi orice poveste! Pentru detalii îmi puteți scrie aici.

 

Voucher cadou ședință foto afară

Puteți achiziționa în orice moment un voucher pe care să-l oferiți cadou persoanelor dragi din viața voastră. Dacă sunteți interesați, vă rog să mă contactați și stabilim împreună pachetul potrivit, modalitatea de plată și de livrare a voucherului.

 

Albume fotocarte

Pentru că îmi doresc ca emoția trăită de voi în cadrul sesiunilor foto să dăinuie peste ani, fiecare pachet este însoțit de un album fotocarte. Mai jos sunt câteva pagini ilustrative de album ce păstrează parfumul unic al momentelor surprinse.

Albumele fotocarte au un design aparte, particularizat pe fiecare ședință foto. Sunt realizate pe hârtie fotografică de înaltă calitate și pot avea diverse dimensiuni: 12 x 12 cm, 15 x 15 cm, 20 x 20 cm, 20 x 30 cm, 30 x 30 cm. Numărul de file variază în funcție de numărul de fotografii incluse. Albumele fotocarte din pachetele mele vor avea maxim 10 file.

Părerile clienților

 • Raluca este o persoană caldă, relaxată, veselă și optimistă, care a reușit să surprindă în fotografiile realizate, emoția și naturalețea din ochii noștri. Revenim în fiecare an cu bucurie și nerăbdare! Îi mulțumim pentru profesionalismul de care dă dovadă și pentru că își face meseria cu plăcere și devotament!

  Giorgiana D.

 • Dragă Raluca, fotografiile tale au un mod de comunicare special, transportă energie și emoții, iar momentele pe care le capturezi sunt cu adevărat unice. Îți mulțumesc pentru amintirile de neuitat pe care mi le-ai dăruit alături de fiica mea. Ne revedem curând!

  Camelia

 • În această eră a telefonului mobil, fotografia și-a pierdut farmecul ei de odinioară. Toți surprindem momente, clipe, până când ni se încarcă memoria telefonului, apoi le sortăm, le ștergem sau le dăm uitării pe un stick. Toți considerăm ca știm să facem fotografii, dar nu toți știm să surprindem amintiri.

  Am fost o romantică, am păstrat din anii copilăriei, frumos legate în albume, fotografii zimțate care îmi spun povești, povești însă doar de mine știute, povești care se cer relatate. Acum însă sunt o romantică fericită pentru că am o prietenă care se numește Raluca Bădescu. Raluca nu iubește doar fotografia, Raluca iubește să spună povestea din spatele fotografiei. Toate sesiunile foto de familie au fost frumos legate în albume, albume care povestesc singure, care surprind pe lângă momente și clipe, pe lângă haz sau somptuozitate, povestea așa cum a fost ea la momentul respectiv. Albumele ei sunt povești care se spun singure. Fotografiile parfumate aduc cu ele în prezent parfumul momentului când au fost surprinse, făcându-le cu adevărat amintiri de neuitat.

  Adela Stănila

 • Decembrie 2017, cu o după-amiază frumoasă pentru o ședință foto de familie: ajunși în studio, am descoperit alături de fotograf emoție, joacă, magia sărbătorilor. Studioul a surprins prin decorurile în spiritul Crăciunului, iar fotograful prin joacă și amabilitate, ședința sfârșindu-se cu biscuiți și lapte călduț. Mulțumim! Revenim cu siguranță pentru următoarea ședință foto presărată cu parfum de primăvară!

  Elena, mama Anei