Pachete studio copii, familie, maternitate, aniversare

Vizual sedinte foto in studio

In studio va astept atat cu decoruri tematice, cat si simple, iar sesiunile foto se vor desfasura pe ritm de joaca pentru familiile cu copii. Pentru sesiunile de maternitate veti gasi accesorii si rochite in recuzita mea din studio.

La sedintele foto aniversare de tipul “smash-the-cake”, ofer 5 fotografii in plus la pachetul de baza, respectiv 10 fotografii la pachetul intreg si/sau special.

Pachet de baza

20 fotografii atent prelucrate, in format .jpg si printate la dimensiuni 13 x 18 cm

160 EUR

Pachet intreg

30 fotografii atent prelucrate, in format .jpg si printate la dimensiuni 13 x 18 cm

200 EUR

Pachet special

40 fotografii fotografii atent prelucrate, in format .jpg si un album fotocarte de 10 file, de dimensiuni 20 x 20 cm

260 EUR

Pachete sedinte foto afara copii, familie, maternitate, aniversare

Vizual Sedinte foto afara

Sesiunile foto afara ne dau intalnire, in general, intr-un parc, dar, exista multe locuri superbe in jurul nostru (gradini de palate, muzee in aer liber, etc.) unde putem desfasura o sedinta foto. Pentru ca afara inseamna o mai mare libertate de miscare, si numarul de cadre realizate este mai mare.

Din experienta, stiu ca ati dori mai multe detalii legate de pachetele foto prin prisma diferentei de preturi si a numarului de fotografii finale livrate, astfel ca va invit sa accesati acest link catre articolul meu din blog in care raspund la mai multe intrebari frecvente pe care le-am intalnit in activitatea mea. Mai mult, pentru ca fiecare sedinta foto este unica si speciala, va rog sa imi scrieti pe pagina mea de contact si va raspund cu drag, personalizat pe fiecare dorinta a voastra.

Pachet de baza

40 - 60 fotografii editate, in format .jpg, si 2 fotografii printate la dimensiuni 20 x 30 cm

160 EUR

Pachet intreg

80 - 100 fotografii editate, in format .jpg, si 2 fotografii printate la dimensiuni 20 x 30 cm

200 EUR

Pachet special

80 - 100 fotografii editate, in format .jpg, si un album fotocarte de 12 file, de dimensiune 20 x 20 cm

260 EUR

Albume fotocarte

vizual albume

Albumele fotocarte au un design aparte, particularizat pe fiecare sedinta foto. Sunt realizate pe hartie fotografica de inalta calitate si pot avea diverse dimensiuni: 20 x 20 cm, 20 x 30 cm, 30 x 30 cm. Numarul de file variaza in functie de numarul de fotografii incluse.

Coperta poate fi de piele ecologica, laminata, sau o combinatie intre piele si laminare. Indiferent de locul unde desfasuram sedinta foto, voi avea un album fotocarte cu mine, de prezentare.

Il recomand din inima, pentru ca starneste multa bucurie si readuce emotia momentului trait la fiecare rasfoire. Toate detaliile legate de albumele fotocarte, inclusiv preturi, se discuta si transmit dupa realizarea sedintei foto.

Parerile clientilor

 • Raluca este o persoana calda, relaxata, vesela si optimista, care a reusit sa surprinda in fotografiile realizate, emotia si naturaletea din ochii nostri. Revenim in fiecare an cu bucurie si nerabdare! Ii multumim pentru profesionalismul de care da dovada si pentru ca isi face meseria cu placere si devotament!

  Giorgiana D.

 • Draga Raluca, fotografiile tale au mod de comunicare special, transporta energie si emotii, iar momentele pe care le capturezi sunt cu adevarat unice. Iti multumesc pentru amintirile de neuitat pe care mi le-ai daruit alaturi de fiica mea. Ne revedem curand!

  Camelia

 • In aceasta era a telefonului mobil, fotografia si-a pierdut farmecul ei de odinioara. Toti surprindem momente, clipe, pana cand ni se incarca memoria telefonului, apoi le sortam, le stergem sau le dam uitarii pe un stick. Toti consideram ca stim sa facem fotografii, dar nu toti stim sa surprindem amintiri.

  Am fost o romantica, am pastrat din anii copilariei, frumos legate in albume, fotografii zimtate care imi spun povesti, povesti insa doar de mine stiute, povesti care se cer relatate. Acum insa sunt o romantica fericita pentru ca am o prietena care se numeste Raluca Badescu. Raluca nu iubeste doar fotografia, Raluca iubeste sa spuna povestea din spatele fotografiei. Fiecare vacanta, fiecare zi de sarbatoare in familie, au fost frumos legate in albume, albume care povestesc singure, care surprind pe langa momente si clipe, pe langa haz sau somptuozitate, povestea asa cum a fost ea la momentul respectiv. Albumele ei sunt povesti care se spun singure. Fotografiile parfumate aduc cu ele în prezent parfumul momentului cand au fost surprinse, facandu-le cu adevarat amintiri de neuitat.

  Adela Stanila

 • Decembrie 2017, cu o dupa-amiaza frumoasa pentru o sedinta foto de familie: ajunsi in studio, am descoperit alaturi de fotograf emotie, joaca, magia sarbatorilor. Studioul a surprins prin decorurile in spiritul Craciunului, iar fotograful prin joaca si amabilitate, sedinta sfarsindu-se cu biscuiti si lapte caldut. Multumim! Revenim cu siguranta pentru urmatoarea sedinta foto presarata cu parfum de primavara!

  Elena, mama Anei