Oameni, momente, locuri … amintiri cu parfum unic!

Bine ați venit pe paginile website-ului meu, în lumea colecțiilor mele de fotografii parfumate!

Sunt Raluca Bădescu și îmi place să fotografiez oameni, așa cum sunt ei în viața de zi cu zi. Și îmi mai place ca imaginile surprinse să ne arate că viața de zi cu zi este importantă și frumoasă prin tot ceea ce facem.

Așa începe povestea mea. Continui cu povestea numelui website-ului, mai ales ca sunt deseori întrebată de ce fotografii parfumate? Am remarcat la mine că anumite mirosuri cunoscute și plăcute mă duc cu gândul la emoțiile și întâmplările trăite cândva. La fel se întâmplă și când răsfoiesc un album foto sau scotocesc în cutia cu fotografii adunate de-a lungul anilor, retrăiesc acele emoții și bucurii ale momentelor trecute.

Astfel, ceea ce la început a fost un hobby s-a transformat în profesie făcută cu multă dragoste și dedicare pentru voi, toți aceia care vă doriți să puneți împreună cu mine un strop de parfum în amintirile voastre.

Fie că vă doriți o sesiune foto de studio, fie ca ne întâlnim undeva afară, joaca și spontaneitatea vor fi atuurile timpului petrecut împreună. Fotografiile finale sunt pline de veselie, de bucurie, de zâmbete. Vă aștept cu drag să realizăm împreună amintiri cu parfum unic!

În plus, vă invit în secțiunea Noutăți a site-ului, pentru a descoperi articole despre diverse proiecte fotografice personale, sau despre experiențele mele pe fiecare tip de ședință foto: de copii, de familie, de maternitate, sau aniversare, desfășurate fie în studio, fie afară.

Pasiunea mea pentru fotografie se îndreaptă și spre partea de business portrait & business lifestyle. Însă, mai multe informații despre munca mea, ca fotograf de business portrait & business lifestyle le găsiți pe site-ul www.ralucabadescuphotography.ro.

Vă mulțumesc pentru că ați parcurs aceste rânduri și vă aștept cu drag să transformăm momente simple în amintiri valoroase pentru tot restul vieții!

Raluca Badescu Fotograf de familie, din București

 

Fotograf profesionist Raluca BadescuCredit foto: Otilia Bădescu