Oameni, momente, locuri … amintiri cu parfum unic!

Bine ati venit pe paginile website-ului meu, in lumea colectiilor mele de fotografii parfumate!

Incep cu povestea numelui site-ului, mai ales ca sunt deseori intrebata de ce fotografii parfumate? Am remarcat la mine ca anumite mirosuri cunoscute si placute ma duc cu gandul la emotiile si intamplarile traite candva. La fel se intampla si cand rasfoiesc un album foto sau scotocesc in cutia cu fotografii adunate de-a lungul anilor, retraiesc acele emotii si bucurii ale momentelor trecute.

Astfel, ceea ce la inceput a fost un hobby s-a transformat in ultimii ani in profesie facuta cu multa pasiune si dedicare pentru voi, toti aceia ce va doriti sa puneti impreuna cu mine un strop de parfum in amintirile voastre.

Fie ca va doriti o sesiune foto de studio, fie ca ne intalnim undeva afara, joaca si spontaneitatea vor fi atuurile timpului petrecut impreuna. Fotografiile finale sunt pline de veselie, de bucurie, de zambate. Va astept cu drag sa realizam impreuna amintiri cu parfum unic!

In plus, va invit in sectiunea Noutati a site-ului, pentru a descoperi articole in care povestesc despre experientele mele pe fiecare tip de sedinta foto: de copii, de familie, de maternitate, sau aniversare, desfasurate fie in studio, fie afara.

Pasiunea mea pentru fotografie se indreapta si spre alte tipuri de proiecte, pe langa cele de familie si personale.
Mai multe informatii despre munca mea, ca fotograf de advertising & lifestyle le veti gasi, in curand, pe site-ul www.ralucabadescuphotography.ro .

Va multumesc pentru ca ati parcurs aceste randuri si va astept cu drag pentru orice gen de proiect doriti sa-l lucram impreuna!

Raluca Badescu

 

Fotograf profesionist Raluca BadescuCredit foto: Daniela Ursache