Politica de confidentialitate / prelucrare a datelor personale

Va recomandam sa cititi aceasta Politica de confidentialitate pentru a intelege cum sunt prelucrate datele personale.

Prin utilizarea paginii de website www.fotografiiparfumate.ro, SC PHOTO CONCEPT STORE SRL prelucreaza o serie de date personale despre dumneavoastra. Aceasta politica de confidentialitate descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt aceste date utilizate, care sunt optiunile dumneavoastra in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679.

1. Ce informatii prelucram?

Societatea prelucreaza datele personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati pagina web si in momentul in care completati formularul de contact al websitetului.

2. De ce prelucram datele personale?

Prelucram datele dumneavoastra personale in vederea transmiterii de comunicari comerciale sau invitatii de participare in cadrul unor evenimente de prezentare de produse si servicii ale societatii noastre.

In cazurile in care comandati produse si/sau solicitati furnizarea de servicii din partea noastra, putem prelucra anumite date personale pentru aceste scopuri (spre exemplu: nume si prenume, adresa de livrare, etc.).

In situatiile necesare indeplinirii unor obligatii legale, cum ar fi raportarea catre autoritatile fiscale relevante si tinerea unor evidente contabile pot fi prelucrate date personale.

3. Cui dezvaluim datele?

Nu dezvaluim datele dumneavoastra tertelor persoane sau entitati, exceptand situatiile in care avem obligatii de conformare legala sau judiciara impuse de autoritati publice sau organe guvernamentale.

4. Cookies si alte tehnologii de analiza a navigarii paginii web

Acest site utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google, Inc. Google Analytics utilizeaza cookie-uri pentru a ajuta pagina de internet sa analizeze modul in care utilizatorii folosesc o pagina web.

5. Cat pastram datele?

Pastram datele personale cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

6. Ce drepturi aveti?

Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata: dreptul de acces la datele pe care le detinem si specificul prelucrarii, dreptul de a corecta datele inexacte sau completa datele existente, dreptul la incetarea prelucrarii datelor dumneavoastra in scop de marketing direct, dreptul de retragere a consimtamantului cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant, dreptul la stergerea datelor personale, dreptul la portabilitatea datelor catre un alt operator. In cazul in care considerati ca vi s-au incalcat drepturile, aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania, la adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010336, email: anspdcp@dataprotection.ro.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus precum si pentru orice fel de intrebari despre aceasta nota de informare, ne puteti contacta folosind formularul de contact